Download Đido Mova - Turi Fuka - Taze Hitovi (CDr, Album) album flac mp3


2004
Label: Slušaj Najglasnije! - none • Format: CDr Album • Country: Croatia • Genre: Electronic, Rock • Style: Art Rock
Đido Mova - Turi Fuka - Taze Hitovi (CDr, Album)

Iako ovaj album predstvlja pre svega, skup pojedinacno dobro odabranih kompozicija, koje su kao sto sam rekao prakticno i pojedinacni hitovi, ukupno gledano izdanje ima i jedinstven i nesmetan tok iz jedne ppesme u drugu, sto daje savrseni celinu. Album spada medju najboljih ostvarenja popularne muzike na prostorima bivse Jugoslavije i Estimated Reading Time: 7 mins.

 · Tri grupe muzikore, dy të huaja dhe një vendore do të organizojnë në muajin nëntor në Kosovë, turin e tyre muzikorë të titulluar, “Visa Freedom for Kosovo”. Turi “Visa Freedom for Kosovo” i grupeve “Die die be”, “Terry blue” dhe grupin lokal, “Zwada” do të organizohet në qytete të ndryshme si në Prishtinë, Prizren, Pejë, [ ].

Pretraži Album ovdje. Popularni postovi zadnjih 7 dana. Azra - Collection. Zlatko Pejaković - Collection () Dada - Ni na nebu, ni na zemlji. Cro Hitovi za ljeto Aleksandra Mladenović – Moj si nek si najgori. Toše Proeski - Collection. Bijelo Dugme - 40 () Neda Ukraden - Balade.

Dragan Pantic Smederevac - Najveci Hitovi Zileta Jovanovica () _____ 1. Niko Nema Sto Srbija Ima () 2. Oj Moravo () 3. Gde Se Peva Tu I Bog Pomaze () 4. Prsten Mi Vrati Devojko () 5. Slobodane Mladi Sapcanine () 6. Nas Trojicu Majka Ima () 7. Dva Dobra Druga () 8. Ustani Sine Jovane ().

 · Një vjeçar ka tentuar të kalojë në pikën kufitare të portit të Durrësit steka cigare të pa markuar si dhe udhëtonte me dokumente të falsifikuara.


There Goes My Everything - Loretta Lynn - Dont Come Home A Drinkin (With Lovin On Your Mind) (Vinyl, Проходчик Шахты №6 - Разные Люди - Бит (Cassette, Album) Good Morning Blues

3 comments

  1. Tallava is an Ballkan music genre. More specifically, this music genre is originating in the s within the Balkan areas. It may be identified as part of the wider pop-folk genre, with a blend of Albanian music and also primary influences from Greek (Skiladiko), Bulgarian (Chalga), Turkish (Arabesque), Arabic (Arabic pop music), and Serbian (Turbo-folk) music.

  2. offer you the possibility to listen muzik shqip songs for free. The music listed at is uncopyrighted, in any way don't try to download or use for comercial purposes the listed music on , because you damage the Albanian music industry.

  3. Trăistuța muzicală (vol. V) – Zvon de sărbători Conține un CD cu pozitivele și negativele cântecelor și o cărticică cu versurile acestora. 1. Povești de Crăciun 2. Uite-o STEA 3. Îngerași cu florile dalbe 4. Domnului Ceresc 5. Ziua de Crăciun 6. De Crăciun 7. Vine iar Moș Crăciun 8. Pentru tine, Moș Crăciun 9. Carnavalul iernii Vine Moș Crăciun Moș Crăciun 12 Autor (i): Mariana Tatiana Donciu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *